Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Frans Halsstraat 26
KAATSHEUVEL

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Royale eengezinswoning met 3 ruime slaapkamers en de mogelijkheid tot het creëren van 2 extra slaapkamers op de 2de verdieping.De woning is gelegen op een goede locatie nabij diverse voorzieningen, zoals scholen, zorgfaciliteiten en uitvalswegen. Kortom op zoek naar een royale woning? Kom dan snel een kijkje nemen... Een telefoontje of mail met Janssens Vastgoed is hiervoor voldoende om de afspraak in te plannen. Nog in het bezit van een eigen woning? Ook dat is geen probleem, Janssens Vastgoed biedt u de mogelijkheid uw woning in te ruilen!

Hal/entree; met toegang naar toilet, trapkast en woonkamer. Vanuit de hal is ook de trapopgang naar eerste verdieping, toiletruimte is voorzien toilet met fonteintje.
De sfeervolle woonkamer voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot de semi-open keuken. De compleet ingerichte, moderne keuken is in rechte opstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken is aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot de achtertuin.

1ste verdieping: Op deze verdieping bevinden zich een overloop, 3 ruime slaapkamers en de vernieuwde badkamer. Door de grote raampartijen is er ook veel lichtval.
De keurig afgewerkte badkamer is voorzien van een zwevend toilet, een wastafel in meubel, designradiator en een inloopdouche.

Vanaf de overloop is momenteel met een vlizotrap toegang naar de 2e verdieping. Echter is hier heel gemakkelijk een vaste trap te plaatsen

2de verdieping: Wanneer men kiest een vaste trap te plaatsen naar de 2de verdieping is het mogelijk hier 2 slaapkamers te creëren. Tevens is hier de CV-combiketel geplaatst. .

Tuin: De gesloten zonnige achtertuin is onderhoudsvrij en gelegen op het westen. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van bestrating met borders. Achterin de tuin is de stenen berging, deze is gesitueerd over de gehele breedte van het perceel. De berging geeft toegang tot de achtergelegen brandgang.

Bijzonderheden:
- Eengezinswoning met ruime berging aan de achterzijde van het perceel.
- Verrassend aan deze woning is de royale 1e en 2e verdieping.
- Luxe compleet ingerichte semi-open keuken;
- De moderne badkamer dateert van 2010 en met een inloopdouche, een designradiator, wastafel en toilet;
- Goed onderhouden eengezinswoning, een ideaal starters object;
- Kortom: Deze woning is absoluut een bezichtiging waard! Wij heten u van harte welkom!

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen