Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Mallegout 20
BRIELLE

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Klussers opgelet! Altijd al een woning willen kopen die jij geheel kan indelen naar jou eigen wensen? Dan is dit jou kans! Deze eindwoning heeft veel potentie tot het creëren van een prachtige woning! Het heeft een rustige ligging in de wijk "Kleine Goote". De woning heeft een goede bereikbaarheid en is direct gelegen aan leuke speeltuintjes.

Indeling:

Begane grond:
Hal/entree met toiletruimte, ruime bijkeuken met raampartij waar tevens de wasmachine aansluiting is gesitueerd. In de hal is de meterkast en doorgang naar de geheel open woonkamer. Aan de voorzijde van de woonkamer is de opstelplaats voor de keuken die geheel naar eigen smaak is in te delen. De woonkamer is een lichte ruimte vanwege de grote kunststof schuifpui en deur in de achtergevel. Daarnaast is er een extra raam in de zijgevel van de woning. De houten trap geeft toegang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping biedt plaats aan 3 ruime slaapkamers en een badkamer waar op dit moment een douchecabine in staat en aansluitingen zijn voor een wastafel en 2e toilet. Op deze verdieping is aan de achterzijde een kunststof dakkapel geplaatst die extra ruimte biedt op deze verdieping. Middels een vaste houten trapt verkrijg je toegang tot de tweede verdieping. Op het moment heeft de eerste verdieping een niet praktische indeling.

Tweede verdieping:
Op de voorzolder van de woning is de cv-ketel aanwezig alsmede de mechanische ventilatie. Daarnaast beschikt deze verdieping over een extra slaapkamer met dakraam, raam in de zijgevel en wastafel.

Tuin:
De woning beschikt zowel over een ruime voortuin als achtertuin. De achtertuin heeft een zonnige zuid ligging en is netjes aangelegd. Achter op het perceel staat een ruime vrijstaande houten berging van ca 14m2. Tevens beschikte de achtertuin over een achterom.

Bijzonderheden:
- Oppervlakte 111m2;
- Gelegen op 161m2 eigen grond;
- Kluswoning;
- Grotendeels dubbel glas;
- Veelal gestucte wanden en plafonds;
- Betonnen vloeren;
- Deels houten en deels kunststof kozijnen;
- De woning wordt opgeleverd in de huidige staat;

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen