Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Paul Krugerstraat 14
RIDDERKERK

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Karakter en Kansen! Dat zijn de twee woorden die ons direct te binnen schoten bij het zien van deze jaren '30 woning. Door de woning aan te passen naar uw smaak en stijl zal er een prachtig plaatje verrijzen. Uw nieuwe thuis! In de woning treft u veel ruimte, mede door de aanbouw aan de achterkant. Door de grote achtertuin is er altijd wel een plekje in de zon te vinden. Bijkomend voordeel is dat de woning voorzien is van dubbel glas en geheel van kunststof kozijnen. Kunt u niet wachten? Maak dan snel een afspraak om samen met ons de woning te bekijken. Bent u in het bezit van een eigen woning? Geen probleem...Bij Janssens Vastgoed is de inruil van uw eigen woning mogelijk! Bel snel voor een afspraak 0161-413 666.

INDELING BEGANE GROND

ENTREE / HAL
Welkom aan de Paul Krugerstraat 14! Bij binnenkomst treffen we een ruime hal. Vanuit de hal is er middels een vaste trap toegang tot de verdieping. Tevens bevindt zich hier het toilet en de kelderkast. Via een deur is er toegang tot de woonkamer.

TOILET
Nette sanitaire ruimte voorzien van een zwevend toilet.
Maatvoering: Circa 0.85 x 1.15m
Vloerafwerking: Betegeling
Wandafwerking: Betegeling en stucwerk
Plafondafwerking: Kunststof schroten

WOONKAMER
Bij betreden van de woonkamer valt de ruimte direct op. De grote raampartij aan de voorzijde zorgt voor ruim voldoende licht in de woonkamer. Aan de achterzijde zorgt de aanbouw voor veel extra leefruimte. De openslaande deuren bieden u toegang tot de tuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Vanuit de achterzijde van de woonkamer is er toegang tot de badkamer.
Maatvoering: Circa 35m²
Vloerafwerking: Laminaat
Wandafwerking: Behang/spuitwerk
Plafondafwerking: Gipsplafond/sauswerk (v.v. inbouwspots)

BADKAMER
Deze zeer ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche en twee wastafelmeubels. Daarnaast bevindt zich hier de opstelling voor de wasmachine, droger en de CV-ketel. Het geheel is uitgevoerd in eigentijdse zwart-wittinten. Door de ruimte die deze badkamer heeft zijn hier voldoende mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een ligbad of stoomcabine!
Maatvoering: Circa 3.06 x 3.38m
Vloerafwerking: Betegeling
Wandafwerking: Betegeling
Plafondafwerking: Plafondplaten

KEUKEN
De ruime keuken is vanuit de woonkamer toegankelijk. De inrichting van de keuken bestaat uit een hoekopstelling in een warme kleurstelling. Betreft apparatuur is er beschikking over een koel/vries combinatie, oven, gaskookplaat en afzuigkap. Deze ruimte leent zich uitermate goed voor een sfeervolle inrichting die u hier eenvoudig kan realiseren.
Maatvoering: Circa 2,20 x 2,94
Vloerafwerking: Laminaat
Wandafwerking: Betegeling
Plafond: Plafond

INDELING EERSTE VERDIEPING

OVERLOOP
Vanaf de overloop is er toegang tot de drie slaapkamers en de bergzolder

SLAAPKAMER I
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een dakkapel en met een deur is er toegang tot het dak van de aanbouw. Deze ruimte beslaat de volledig breedte van de woning
Maatvoering: circa 5.95 x 2.13/3.14m.
Vloerafwerking: Laminaat
Wandafwerking: Vliesbehang
Plafondafwerking: Plafondplaten/spuitwerk

SLAAPKAMER II
Deze ruime (ouder)slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze kamer is voorzien van een dakkapel.
Maatvoering: Circa 2.89 x 3.76m
Vloerafwerking: Vinyl
Wandafwerking: Spuitwerk/lambrisering
Plafondafwerking: Gips/spuitplafond (v.v. inbouwspots)

SLAAPKAMER III
Deze slaapkamer is ook gelegen aan de voorzijde van de woning.
Maatvoering: Circa 1.97/2.93 x 3.76
Vloerafwerking: Tapijt
Wandafwerking: Spuitwerk/lambrisering
Plafondafwerking: Gips/spuitplafond (v.v. inbouwspots)

BERGZOLDER
Vanaf de overloop is er middels een vlizotrap toegang tot de bergzolder. De zolder heeft een hoogte van 1.23m.

RONDOM DE WONING
De vrijstaande woning is gelegen op een rustige locatie in de wijk Bolnes. De woning is gelegen op een perceel grond van 277m² met vrijstaande stenen berging. In de straat zijn er diverse parkeermogelijkheden.

De royale achtertuin is gesitueerd op het noordwesten. Gezien de royale maatvoering van de tuin is er van het vroege voorjaar tot het late najaar altijd wel een plekje in de zon te vinden!

De woning bevindt zich nabij uitvalswegen. Ook treft u winkels, sportvoorzieningen en scholen op korte afstand van de woning. Bij een wandeling over de Rindijk of Oostdijk kunt u genieten van het zicht over de Nieuwe Maas.


INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen