Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Hellenweg 9
GOIRLE

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Zeer nette en goed onderhouden hoekwoning met garage, zeer rustig gelegen aan een fietspad Deze woning is zowel voor als achter vrij gelegen. De groene woonomgeving is zeer kindvriendelijk, scholen en speelvoorzieningen liggen op loopafstand. De woning beschikt onder andere over drie slaapkamers, een ruime voorzolder, zolderkamer, keurige badkamer en keuken. De achtertuin is gesitueerd op het oosten en biedt veel privacy. Het achterterrein biedt ruime parkeergelegenheid en vanuit daar is ook de garage bereikbaar. Kortom, deze woning is zeker een bezoekje waard! Bent u nog in het bezit van een eigen woning? geen probleem, Janssens Vastgoed biedt u de mogelijkheid uw woning in te ruilen!

Begane grond; U komt de woning binnen in de entreepartij/hal. Hier bevinden zich een garderobenis, meterkast, de trap naar de eerste verdieping en de toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een wandcloset en fonteintje en een raam voor extra ventilatie.

Woonkamer; De ruime woonkamer van circa 30 m2 heeft aan de voor- en achterzijde een grote raampartij. Hierdoor ontstaat een aangename, lichte leefruimte met prettig uitzicht op de achtertuin en groene woonomgeving aan de voorzijde. Door de indeling is de kamer op diverse manieren in te richten waarbij er ook ruimte is voor bijvoorbeeld een speel- of werkhoek. De kamer is afgewerkt met een eikenhouten vloer, een combinatie van witgeschilderd schoonmetselwerk en strak (overschilderbaar) wit behang en een spuitwerk plafond. Alle ramen op de begane grond zijn voorzien van zonnescreens. Vanuit de woonkamer is ook een bergkast bereikbaar. Hierin zijn aansluitingen voor extra keukenapparatuur aangebracht.

Keuken; Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken. De keukenopstelling is gepositioneerd in een hoek en is voorzien van veel kast- en werkruimte. De ruime keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat met vier pitten, een combioven, een onderbouw afzuigkap, koelkast en een dubbele spoelbak. De keuken is voorzien van lichtgrijs laminaat. Door het grote raam (met zonnescreen) is er prettig uitzicht op de achtertuin.

Eerste verdieping; Via de ruime overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De slaapkamer aan de voorzijde is ingericht als hoofdslaapkamer maar als u liever aan de achterzijde slaapt, kan dat zeker ook. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gelegen. Alle kamers zijn voorzien van vloerbedekking (losliggend), keurige wandafwerking en spuitwerk plafonds.

Badkamer; De badkamer van circa 8 m2 is uitgevoerd in een natuurlijke kleurstelling en volledig betegeld. De ruimte is comfortabel uitgerust met een ruime douchehoek met hardglazen deuren, een eigentijds wastafelmeubel, designradiator en een wandcloset. Het brede raam biedt lichtinval en extra ventilatie.

Tweede verdieping; Vanuit de overloop op de eerste verdieping is met een vaste trap de voorzolder van de tweede verdieping bereikbaar. Op de voorzolder zijn de combiketel en de aansluitingen voor was- en droogapparatuur geplaatst. De voorzolder is ruim van opzet en heeft, doordat het een hoekwoning is, naast een dakraam een extra raam aan de zijkant.
Slaapkamer
De zolderkamer is een volwaardige slaapkamer maar kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden ingericht bijvoorbeeld een hobbyruimte of speelkamer. De ruimte is voorzien van een groot dakraam en opbergruimte onder de kapschuinte.

Buitenruimte;De woning beschikt over een voor- en achtertuin. De voortuin is verzorgd aangelegd en gesitueerd aan het fietspad met een daarlangs gelegen groenstrook. De achtertuin is gelegen op het oosten en verzorgd aangelegd met sierbestrating en borderranden. De stenen erfafscheiding is gedeeltelijk begroeid met klimop wat zorgt voor een groene touch. Omdat er geen achterburen zijn, is er geen inkijk en biedt de tuin veel privacy. Het is een ideale plek om in alle rust te genieten of voor kinderen om te spelen.

Garage; Over de volle breedte, achter in de tuin, is de garage/berging geplaatst. De meer dan gemiddeld grote garage biedt plaats aan een auto maar ook aan werkbanken en bergruimte. Daarnaast is er voldoende plaats voor het plaatsen van fietsen. De garagedeur biedt toegang tot het achterterrein waar ook geparkeerd kan worden.

VOORDELEN VAN DEZE WONING
- Volledig geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing (2014 geplaatst).
- Houtwerk aan binnen- en buitenzijde volledig geschilderd (2014).
- C.v./w.w.-combiketelopstelling van het merk Agpo, type Ferrolli bouwjaar 2006.
- Keurig en degelijk onderhouden.
- Ruime garage en parkeergelegenheid op het achterterrein.

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning. JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen