Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Korteweg 8
HOOGE ZWALUWE

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Mooie, instap klare royale hoekwoning met drie slaapkamers, garage-berging, fraai aangelegde voor-/ achtertuin, achterom en oprit. Centraal gelegen ten opzichte van scholen, winkels en het openbaar vervoer. Kortom en schitterende woning op een goede locatie... Nieuwsgierig? Wij laten u graag zien wat deze woning te bieden heeft! Bel snel voor een afspraak 0161-413.666 Nog in het bezit van een eigen woning? Geen probleem wij kopen uw huis!

Indeling

Begane grond; ontvangsthal met toegang tot de betegelde en mooie toiletruimte (ca. 1,15 x 0,95m) en de entree naar de woonkamer. De sfeervolle woonkamer met open keuken (totaal ca. 40m2 / afm. woonkamer ca. 5.22 x 9.35m / afm. keuken. Aan de voorzijde is de zitkamer en aan de achterzijde bij de open keuken is het eetgedeelte. Het plafond in de woonkamer heeft diverse inbouwspots. De ramen aan de voor-/ achter-/ en zijkant zorgen voor extra veel lichtinval. In de keuken een moderne en complete keukeninrichting in rechte opstelling met geïntegreerde apparatuur zoals; koelkast, vaatwasser, combi magnetron en een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap. Bij het keukenblad is van natuursteen en de wand gedeeltelijk betegeld. Van hieruit is de doorgang naar de bijkeuken waar u de deur vindt naar de achtertuin. Middels de open trap in de woonkamer komt u op de verdieping.

Eerste verdieping; Indeling eerste verdieping: komt u via de overloop toegang tot een 3-tal uitstekend afgewerkte slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 3,40 x 2.72m / 2.22 x 2,90m / 2.72 x 2.34m. Op de gehele verdieping een duurzame laminaatvloer. De volledig betegelde en keurig afgewerkte badkamer (ca. 1.28 x 2.80m) heeft een ligbad en een wastafel en kast.

Tuin; Garage-berging, voor-/ achtertuin: De prachtig aangelegde achtertuin (noordwest / ca. 22m diep / 15m breed) is modern en strak en bestaat hoofdzakelijk uit bestrating en een poort met achterom. De voortuin is ook net als de achtertuin modern en onderhoudsvriendelijk aangelegd met borders en sierbestrating.

Kenmerken
- Instapklaar
- Garage
- keuken 2010
- Drie slaapkamers
- Gunstige ligging
- Scherp geprijsd

----- Inruil eigen woning ------
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning. JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen