Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Stevenzandsestraat 37
TILBURG

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

UNIEKE KANS! BIEDEN VANAF € 115.000,= Leuke starterswoning op loopafstand van de binnenstad van Tilburg. Deze zeer aantrekkelijke goed onderhouden woning met 2 slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke stadstuin. Ben je op zoek naar een knusse woning nabij het bruisende centrum? Dan laten wij je graag vrijblijvend zien wat deze woning te bieden heeft....... Bel snel voor een afspraak 0161-413.666

Begane grond; Entree/hal met hardhouten voordeur en toegangsdeur naar de woonkamer. De gezellige woonkamer is voorzien ban een houten vloer en een wandafwerking met deels steenstrips en granol. fraaie schouw v.v. houten balk en allesbrander. Dichte keuken met nette inrichting bestaande uit kunststof aanrechtblad met spoelbak, gaskookplaat (4-pits), afzuigkap, gasoven en koel- vriescombinatie (4 vriesvakken). In het keukenblok is een aansluitvoorziening voor een vaatwasser aanwezig. Betegelde bijkeuken met buitendeur, opstelling combiketel (Agpo Econforte: 1993) en aansluiting voor de wasapparatuur. Betegelde badkamer met douchecabine v.v. thermostatische kraan, radiator en wastafel op zuil met spiegel en planchet. Separaat toilet met fonteintje.

Eerste verdieping; Overloop met daglichttoetreding middels raam, voorzien van vloerbedekking, balkenplafond en de wanden zijn afgewerkt met granol en schoonmetselwerk. Via de overloop verkrijg je toegang tot twee net afgewerkte slaapvertrekken. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde voorzien van twee dakvensters, lichte wand- en plafondafwerking en wastafel . De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en vanaf de overloop kunt u via een luik om op de vliering te komen.

Buitenruimte
Op het Noorden georiënteerde achtertuin bestaande uit terrastegel, schuttingplaten erfafscheiding, buitenverlichting en poort die toegang geeft tot de achterom. Verder is er nog een aangebouwde berging.

Algemeen
-Aantrekkelijke starterwoning
-Goed onderhouden
-Gedeeltelijk voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
-Rolluiken
-Aan de rand van het winkelrijke stadshart van Tilburg
-Nabij het aantrekkelijke Havengebied en het groene Stuivesantplein (Ideaal voor kinderen)
-Parkeergelegenheid

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning. JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst!

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen