Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Van der Lelijstraat 63
DELFT

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Keurig afgewerkte 4-kamer maisonnette in de ruim opgezette wijk Voordijkshoorn met veel groen en water. Er wonen veel gezinnen met kinderen en de wijk biedt vele mogelijkheden voor sport en recreatie. In de directe omgeving bevinden zich winkels, supermarkten en het openbaar vervoer.

Indeling:

Begane grond:
Via trapje verkrijg je toegang tot het bordes waar naast de voordeur de meterkast is gesitueerd. Hal/entree met geheel vernieuwd toilet met zwevend toilet. Tevens is er in de hal een ruime trapkast aanwezig en is er toegang tot de keuken, woonkamer en trapopgang naar de verdieping. Aan de voorzijde van de woning is de ruime keuken gelegen. Deze is voorzien van een koel/vries combinatie, gaskookplaat, afzuigkap en oven. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een tafel en er is een voorraadkast aanwezig.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkamer welke over de gehele breedte van de woning is gelegen. Door de grote raampartijen is het een fijne, lichte ruimte. Er is een ruime bergkast en is hier is de opstelplaats van de moederhaard. Het heeft een aantrekkelijk uitzicht op een keurig onderhouden binnenplaats. De raampartijen zijn voorzien van zonwering.

Middels de nieuw afgewerkte houten trap verkrijgt u toegang naar de bovenverdieping. De hal grenst aan 3 slaapkamers, de badkamer en is voorzien van een ruime bergkast. Aan de voorzijde van de woning vind je de geheel betegelde badkamer met douche, wastafel met meubel en klapraampje. Aan dezelfde voorzijde is de eerste slaapkamer met vaste kast. Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers gelegen. De grote slaapkamer heeft een vast kast en toegangsdeur naar het balkon. De derde slaapkamer grenst aan het deels inpandige balkon wat een heel leuke doorkijk geeft.

Het overdekte balkon is gelegen op het zuidwesten en grenst aan de mooie binnenplaats waar het heerlijk rustig is.

Bijzonderheden:
- Oppervlakte ca. 80m2;
- Erfpacht met canon tot 04-03-2034 van €55,- per jaar;
- Actieve VvE € 210,- per maand;
- Nieuwe laminaat vloer in de gehele woning;
- Vernieuwd toilet op begane grond;
- Houten kozijnen met voornamelijk dubbel glas;
- Woonkamer voorzien van zonneschermen;
- Balkon gelegen op het zuid/westen.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen