Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 9.8 uit 10
op basis van 44 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

President Steijnstraat 87
TILBURG

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

De woning is gelegen aan een rustige straat nabij de Ringbaan Zuid en het stadshart. De woning beschikt onder andere over vier slaapkamers en een zeer diepe achtertuin van circa 18 meter. De woning is recent van onder tot boven opgeknapt en voorzien van nieuwe CV ketel en radiatoren.

BEGANE GROND
U komt de woning binnen in de entreepartij/hal. Hier bevinden zich de trap naar de eerste verdieping, de meterkast en de toegang tot de woonkamer. De hal is voorzien van een laminaatvloer die doorloopt in de woonkamer.
Woonkamer
De woonkamer is circa 25 m2. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz wanden en een pleisterwerk plafond. Een vaste kast onder de trap zorgt voor praktische bergruimte. Door de grote raampartijen voor en achter is er veel lichtinval en uitzicht op de tuin en woonomgeving.
Keuken
Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. De rechte eenvoudige keukenopstelling is uitgerust met een gaskookplaat en koelkast. Er is veel opbergruimte in de boven- en onderkasten.
Bijkeuken
Via de keuken is de bijkeuken toegankelijk. In dit praktische vertrek zijn de aansluitingen voor wasapparatuur en de combiketel geplaatst. Vanuit de bijkeuken is ook de badkamer en de tuin te betreden.
Badkamer
De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, vaste wastafel en staand closet. Een raam zorgt voor natuurlijke ventilatie en lichtinval.
EERSTE VERDIEPING
Via de overloop zijn drie slaapkamers bereikbaar.
Slaapkamers
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de hoofdslaapkamer van circa 10 m2. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gelegen van circa 7 1/2 en 5 m2. Alle kamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en schuurwerk plafonds. Via een kamer aan de achterzijde is het platte dak van de uitbouw toegankelijk.
TWEEDE VERDIEPING
In de slaapkamer aan de voorzijde is achter een deur de vaste trap naar de zolder geplaatst. De zolder is ingericht als slaapkamer en beschikt over een dakraam en bergruimte onder de kapschuinte. De dakconstructie is afgetimmerd.
BUITEN
De woning beschikt over een diepe achtertuin van circa 18 meter. Door de diepte is er altijd een plekje in de zon te vinden. De tuin is omsloten door een betonschutting en voorzien van een gazon en betontegels. De tuin wordt ontsloten via de achterzijde met een poort en in de berging is ruimte voor het stallen van fietsen.


BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1942.
- Inhoud circa 290 m3.
- Woonoppervlakte circa 110 m2.
- Perceeloppervlakte 117 m2.
- Diepe tuin van circa 18 meter.
- Rustige woonomgeving, op gunstige afstand van winkels, scholen, centrum en uitvalswegen.
- Oplevering korte termijn wenselijk

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning. JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen