Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Ringbaan-Oost 66
TILBURG

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Sfeervolle ruime tussenwoning op zeer korte afstand van het bruisende centrum van Tilburg. Deze (gezins)woning beschikt onder andere over een gezellige doorzonwoonkamer, grote keuken, drie slaapkamers( mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer veel bergruimtes en een achtertuin met berging De woning is uitstekend onderhouden en biedt een goede basis voor veel woongenot. De ligging is zeer centraal: uitvalswegen, het centrum en het station zijn nabij, de kanaalzone/park met wandelpaden, speelgelegenheden en sportverenigingen liggen om de hoek. Kortom op zoek naar een leuke instapklare woning? Dan is deze zeker een bezoekje waard! Bent u nog in het bezit van een eigen woning? Geen probleem Janssens Vastgoed biedt u de mogelijkheid uw woning in te ruilen....

Begane grond

Hal/entreepartij
U komt de woning binnen in de entreepartij/hal. Hier bevindt zich de trap naar de eerste verdieping.

De gehele begane grond is voorzien van een doorlopende lichte tegelvloer strakke wandafwerking.

Woonkamer
De woonkamer beschikt aan de voor- en achterzijde over een groot raam waardoor er veel licht binnen valt. De wanden zijn strak afgewerkt en de open haard zorgt voor extra sfeer in deze woning.

Keuken
De ruime afgesloten keuken is uitgerust met een hoekopstelling in een lichte kleur. Een raam biedt uitzicht op de tuin en via een deur is de bijkeuken bereikbaar. De keuken is voorzien van diverse apparatuur. In de boven- en onderkasten is er veel opbergruimte en het aanrechtblad voorziet in veel werkruimte.

Bijkeuken
Deze woning heeft een praktische bijkeuken en biedt toegang tot de badkamer, toilet en de tuin En tevens zijn hier de aansluitingen voor was- en droogapparatuur geplaatst.

Eerste verdieping

Via de overloop zijn drie slaapkamers,

De eerste verdieping is gedeeltelijk afgewerkt met een laminaatvloer en vloerbedekking, strakke wanden en plafonds.

Slaapkamers
De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Er is plaats voor een groot tweepersoonsbed. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de andere twee slaapkamers. Waarvan er een toegang het tot het platdak.

Tweede verdieping
middels een vaste trap is de zolderetage te bereiken. Deze biedt de mogelijkheid hier een vierde slaapkamer te creëren. Ook vindt u hier de opstelling van de CV ketel.

Buiten

De woning beschikt over een onderhoudsvriendelijke achtertuin. Deze is gelegen op het noordoosten en daardoor is er vanaf de ochtend altijd al een zonnig plekje te vinden. De tuin is aangelegd met sierbestrating en omsloten met kuntof schuttingdelen. Achter in de tuin bevindt zich een berging met elektra. Er zijn in deze woonomgeving veilige speelgelegenheden voor kinderen om de hoek waar ook een voetbalvereniging is gevestigd. De kanaalzone en de aangrenzende parken bieden prettige wandelmogelijkheden en het centrum ligt op fietsafstand.

Algemeen

- Voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing.
- Keurig onderhouden,
- Keurig afgewerkte vloeren, wanden en plafonds.
- Nabij het bruisende centrum en uitvalswegen.

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning. JANSSENS vastgoed is inmiddels vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen