Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht onder voorbehoud

Wijnbrugstraat 338
ROTTERDAM

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Dit 3-kamer appartement op de 38e verdieping in de iconische Red Apple geeft u werkelijk een schitterend uitzicht over Rotterdam en haar havens. Wanneer u komt binnenlopen in de woonkamer wordt u getrakteerd op een panoramisch uitzicht door de vele en grote raampartijen. Zo heeft u zicht op o.a. de Erasmusbrug, Euromast en de Markthal. De ramen reiken geheel tot de vloer waardoor u optimaal kunt genieten, ook wanneer u op de bank zit of vanuit uw bed in een van de twee slaapkamers. U kijkt werkelijk uw ogen uit naar deze levendige stad!

The Red Apple heeft een zeer gunstige ligging op het Wijnhaveneiland in het Maritiem District. De woontoren is 128 meter hoog en telt 40 verdiepingen. Het complex is ontworpen door KCAP Architects & Planners en Jan des Bouvrie. Het gebouw kenmerkt zich door de rode verspringende aluminium gevel. De locatie is fantastisch, binnen een aantal minuten lopen bereikt u al de Markthal. Op station Blaak heeft u veel verbindingen van het openbaar vervoer. Ook kunt u vanuit uw woning een mooie wandeling maken langs de Maas en een ronde maken over de bruggen.

Entree/hal:
In de centrale hal van het complex is uw postvak gesitueerd en treft u het bellentableau, vervolgens gaat u met uw elektronische tag door de schuifdeuren naar een volgende afgesloten ruimte waar de liften aanwezig zijn. Deze snelle liften brengen u in korte tijd naar verdieping 38.

Verdieping 38:
U stap de lift uit op verdieping 38, waar een viertal appartementen op zijn gelegen. De voordeur van uw appartement geeft toegang tot de hal van de woning. In deze hal treft u het intercomsysteem en toegang tot het gedeeltelijk betegelde toilet met zwevend closet en fonteintje, meterkast en separate bergruimte met WTW systeem en wasmachine aansluiting.

Vervolgens loopt u door de hal direct de woonkamer in en zult u verrast zijn door het schitterende uitzicht. De grote raampartijen tot de vloer geven zicht op de Maas met zijn prachtige Erasmusbrug en zicht op het gehele centrum met o.a. de Markthal. Op zonnige dagen kunt u zelfs kilometers ver weg kijken. Dit uitzicht zal u nooit gaan vervelen! Om de hoek aan de woonkamer vast is de keuken gesitueerd. Deze is gesplitst in twee delen. Het eerste gedeelte is het natte gedeelte met wasbak, grote werkruimte op het aanrechtblad en kastruimte aan beide kanten. Het tweede gedeelte tegen de achterwand is voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap, oven en koelkast met vriesvak. Vanuit de keuken heeft u direct uitzicht op o.a. de Markthal.

Vanuit de woonkamer is er een toegangsdeur naar de centrale hal waaraan de overige vertrekken zijn gelegen. U treft de eerste slaapkamer van +/- 10m2. Tegenover deze slaapkamer treft u de moderne badkamer met douchebak, dubbele wastafel met meubel en heerlijk groot ligbad. In de spiegel is verlichting verwerkt. Achter in de hal verkrijgt u toegang tot de grote slaapkamer van +/- 23m2. Ook vanuit de slaapkamers ervaart u het prachtige uitzicht richting o.a. de Erasmusbrug.

Het appartement is keurig afgewerkt met een mooie donkere tegelvloer waaronder vloerverwarming is gelegen door het gehele appartement. De wanden zijn strak gestukt en het appartement beschikt over een nette keuken, badkamer en toiletruimte. Kortom een appartement waar u zo kunt instappen!

Bent u in het bezit van een auto? Om uw auto te parkeren in de garage onder het complex kunt u een abonnement afsluiten exclusief voor bewoners van The Red Apple voor €153,73 per maand.

Bijzonderheden:
- Oppervlakte 109m2;
- Gelegen op eigen grond;
- Gelegen op verdieping 38;
- Bouwjaar 2009;
- Verwarming en water middels stadsverwarming;
- Vloerverwarming;
- De ramen in de gehele woning zijn deels te openen;
- WTW systeem en sprinklerinstallatie;
- Volledig geïsoleerd, energielabel A;
- Maandelijkse Vve bijdrage € 230,64;
- Gemeenschappelijke fietsenstalling;
- Oplevering per direct.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen