Maak uw keuze

Bel mij terug

Verkocht

Mattenbies 18
OUDENBOSCH

€ 189.000,- K.K.

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Een nette hoekwoning met berging en voor-, zij- en achtertuin. De woning ligt in woonwijk Albano, vlakbij een speelveld, scholen, sportaccommodaties en NS station. bos- en recreatiegebied liggen op fietsafstand. De Mattenbies is een rustige straat. Vooral met kinderen een leuke plek om te wonen. De woning is volledig geïsoleerd, op de begane grond voorzien van rolluiken en verder netjes afgewerkt en onderhouden. Recent is de woning volledig opgefrist en ondermeer voorzien van nieuwe vloerafwerking. Kortom een nette woning op een leuke plek. Kortom op zoek naar een leuke instapklare hoekwoning? Dan is dit je kans! Nog in het bezit van een eigen woning? Geen probleem.... wij kopen uw huis! Bel snel voor een afspraak Janssens Vastgoed op tel nr. 0161.416.666.

Een nette hoekwoning met berging en voor-, zij- en achtertuin. De woning ligt in woonwijk Albano, vlakbij een speelveld, scholen, sportaccommodaties en NS station. bos- en recreatiegebied liggen op fietsafstand. De Mattenbies is een rustige straat. Vooral met kinderen een leuke plek om te wonen.

Begane grond
Entree, hal waarin meterkast en toilet.
Woonkamer met ondermeer toegang tot de trap eerste verdieping en een voorraadkast.
De open keuken is voorzien van een nette inrichting met de gebruikelijke apparatuur. Ook in de keuken de deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop waarop vaste trap naar de tweede verdieping.
Drie slaapkamers, allen afgewerkt met structuur wandafwerking en laminaat vloeren.
De badkamer is voorzien van licht tegelwerk met wastafel, ligbad en tweede toilet. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Tweede verdieping
Overloop met veel bergruimte in de schuine dakkanten. Verder bevindt zich hier de opstelplaats voor de combiketel en de mechanische ventilatie.
De zolderkamer is voorzien van een dakvenster en heeft ook aan weerszijde bergruimte in de schuine dakkanten.

Bijgebouwen
Een stenen berging, voorzien van elektra is gelegen achter in de tuin.

Tuin
De woning heeft een voortuin, aangelegd met vijver en plantenborders. De achtertuin ligt op het oosten, is achterom bereikbaar, circa 12 meter diep en 8 meter breed en praktisch aangelegd met sierbestrating en plantenborders.

Algemeen
De woning is volledig geisoleerd, op de begane grond voorzien van rolluiken en verder netjes afgewerkt en onderhouden. Recent is de woning volledig opgefrist en ondermeer voorzien van nieuwe vloerafwerking. Kortom een nette woning op een leuke plek.

-----INRUIL EIGEN WONING-----
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen