Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Magnoliastraat 92
BREDA

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Goed onderhouden tussenwoning gelegen in de wijk Tuinzigt op loopafstand van diverse winkels, horeca en een supermarkt. De woning beschikt onder andere over een sfeervolle woon-/eetkamer met open keuken, 3 slaapkamers, ruime badkamer, afzonderlijke doucheruimte, vaste trap naar de ruime zolderverdieping en niet te vergeten een verzorgde achtertuin met stenen berging en achterom.

Begane grond

Entree/hal
Via een looppad door de verzorgde voortuin, bereikt u de voordeur en komt u in de hal waarvan de vloer is voorzien van tegels met een marmerlook, de wanden van granol en het plafond van glad stucwerk. Vanuit de hal zijn de woon-/eetkamer, toilet, meterkast (met vier groepen en een aardlekschakelaars) alsmede de trap naar de eerste verdieping te bereiken. Het toilet is deels betegeld in een donkergroen/witte kleurstelling en deels voorzien van glad stucwerk.

Woon-/eetkamer
Doorzonkamer met royale raampartijen. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden van granol en het plafond van houten balken met daartussen gipsplaten die voorzien zijn van spuitwerk. Uiteraard biedt de woon-/eetkamer ook toegang tot de open keuken.

Keuken
De open keuken is onder andere voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, combi-magnetron, afzuigkap, kunststof werkblad/achterwand en spoelbak met mengkraan. De vloer is voorzien van tegels met een marmerlook, de plafondafwerking in de keuken is gelijk aan die van de woon-/eetkamer. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

Achtertuin
De achtertuin is circa 76 m² groot, 12 meter diep en is gelegen op het noordoosten. Door de diepte van de tuin is er, bij mooi weer, volop zon. De tuin is voorzien van sierbestrating en grote plantenbakken gevuld met antraciet kleurig grind en een diversiteit aan beplanting. Achterin de tuin staat de stenen berging deze is voorzien van elektra, een vliering en achterom.

Eerste verdieping

Overloop
Via de trap in de hal komt u op de overloop terecht, deze is voorzien van vloerbedekking, het plafond van glad stucwerk, de wanden deels van houten schorten en deels van granol. Vanaf de overloop zijn twee slaapkamers, de badkamer, afzonderlijke doucheruimte en trap naar de tweede verdieping toegankelijk.

Slaapkamers I-II
De slaapkamers op de eerste verdieping zijn respectievelijk 12 m² en 10 m² groot. De grootste slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, de wanden van granol en het plafond van glad stucwerk. De tweede slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, het plafond van houten schroten, de wanden deels van granol en deels van glasvezelbehang.

Badkamer
De badkamer is betegeld in een witgrijze kleurstelling en voorzien van glad stucwerk op het plafond. De badkamer beschikt over een ligbad met douchekop, enkele wastafel en designradiator. De ruimte kan op een natuurlijke manier geventileerd worden. De douche bevindt zich in een afzonderlijke, donkergroen/wit betegelde, ruimte die bereikbaar is vanaf de overloop.

Tweede verdieping

Slaapkamer III
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar, hier bevinden zich de voorzolder met bergruimte, aansluiting voor de wasapparatuur, CV-opstelling (Nefit Smartline HR, bouwjaar 2007) en de derde slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van zowel een dakkapel aan de voor- als achterzijde, veel bergruimte, vinyl vloer, spachtelputz op de wanden en een wit gipsplafond.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden tussenwoning;
- Gelegen nabij winkelcentrum Tuinzigt;
- 12 meter diepe achtertuin met stenen berging;
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas;
- Dakkapel aan zowel voor- als achterzijde op tweede verdieping;
- Voorzien van rolluiken aan de achterzijde;
- Schilderwerk binnen vernieuwd in 2017.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen