Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 9.8 uit 10
op basis van 44 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Oranjeboomstraat 230-A
ROTTERDAM

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Net afgewerkt hoekappartement gelegen aan een rustige straat in een woonwijk met verschillende faciliteiten in de buurt. De woning is ideaal gelegen voor openbaar vervoer verbindingen, zo bevindt NS-station Rotterdam-Zuid zich op zeer korte afstand, tevens vertrekken hier ook bussen in alle richtingen van Rotterdam. In de directe omgeving van het appartement bevinden zich verschillende winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het betreft tevens een kinderrijke buurt met verschillende basisscholen en hoger onderwijs locaties.

Via een afgesloten portiek met intercom zijn de centrale hal en brievenbussen bereikbaar. De entree geeft toegang tot de gezamenlijke bergingen, het trappenhuis en de lift. De entree van het appartement is op de 1e verdieping gelegen en via de galerij te bereiken. Hier kijkt men uit op een gezellige binnenplaats.

Indeling:
Via de hal met tochtportaal verkrijgt men toegang tot de woning. De lange gang geeft toegang aan alle kamers van de woning. Er zijn twee slaapkamers aanwezig die zich bevinden aan weerszijde van de gang. Beide slaapkamers zijn aan de galerij gelegen wat veel lichtinval met zich mee brengt. De slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen met daarin dubbele beglazing, te openen raam en een ventilatierooster.

De badkamer is gedeeltelijk betegelt, voorzien van een douchegelegenheid en een wastafel. Tevens bevindt de aansluiting voor de wasmachine zich ook in deze ruimte.

Daarnaast geeft de lange gang nog toegang tot het gedeeltelijk betegelde toilet met fonteintje en de meterkast welke is uitgerust met slimme energiemeters.

Aan het einde van de gang verkrijgt men toegang tot de ruime woonkamer die uitkijkt over de Rosestraat en geeft direct toegang tot de half open keuken in hoekopstelling en het eetgedeelte. De keuken beschikt over veel kastruimte, een dubbele wasbak en gasaansluiting. Door de grote glaspartij aan de voorzijde van het appartement is dit een lichte ruimte. Bij de keuken is er een bergruimte waarin ook de CV-ketel is gesitueerd alsmede de mechanische ventilatie.

Het overdekte balkon aan de voorzijde van het appartement kijkt eveneens uit op de Rosestraat en is op het westen gelegen.

Bijzonderheden:
- Recht van eigendom;
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 16-08-2065;
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 130,35;
- Gehele woning beschikt over een laminaatvloer;
- Verwarming en warm water middels cv-ketel;
- Houten raamkozijnen met dubbele beglazing;
- Zelfbewoningsplicht;
- Oplevering is in overleg.

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen