Maak uw keuze

Bel mij terug

Verkocht

Gijbelandsedijk 60
BRANDWIJK

Binnenkort in verkoop

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Opknapwoning; op een idyllische plek langs het riviertje 'De Graafstroom' staat deze imposante woonboerderij waarvan wij u het voorhuis aanbieden. De boerderij is gebouwd omstreeks 1870 en is gelegen in het hart van de Alblasserwaard, onder de rook van Rotterdam. Winkels, scholen en kerken zijn op loopafstand van de woning gelegen. Het schilderachtige natuurgebied de 'Donkse Laagten' bevindt zich in de directe omgeving. Naast de prachtige wandel- en fietsmogelijkheden zal een schaatsliefhebber zich hier ook ongetwijfeld thuis voelen. Aan de waterkant is een betonnen stoep aanwezig waar een boot kan worden aangemeerd. Interesse? Schrijf u in bij Janssens vastgoed. 0161-41.36.66 of info@janssens-vastgoed.nl

De woning voorzien van twee slaapkamers maar het is mogelijk om dit uit te breiden. De nu nog onafgewerkte zolderruimte op de tweede etage is namelijk groot genoeg om daar meerdere slaapkamers te realiseren.

Bezit u de twee rechterhanden die deze woning de verdiende opfrisbeurt geven? De beloning daarvoor bedraagt steeds weer opnieuw een aangename thuiskomst te midden van alle rust die het polderlandschap u biedt.

BEGANE GROND
Entree / hal
Via de voordeur komen we in de centraal gelegen entree met meterkast en toegang tot keuken, eetkamer en woonkamer.
Vloerafwerking:Tapijt
Wandafwerking:Deels betegeling en deels stucwerk
Plafondafwerking:Gips

Woonkamer
Vanuit de entree komen we in de woonkamer. Deze lichte en zonnige ruimte is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Hiervandaan heeft u dan ook zicht over het riviertje 'De Graafstroom'. De woonkamer is voorzien van een moederhaard en een ruime trapkast.
Maatvoering:Circa 24m²
Vloerafwerking:Tapijt
Wandafwerking:Behang
Plafondafwerking:Zachtboard

Keuken
De keuken bestaat uit een eenvoudige rechte opstelling met een aanrecht van graniet. De keukenapparatuur staat los. Tevens is hier een deur met toegang tot de badkamer en de trapopgang naar de verdieping.
Maatvoering:Circa 2.42 x 2.60m
Vloerafwerking:Novilon
Wandafwerking:De wanden achter het aanrecht zijn voorzien van betegeling; de overige wanden zijn voorzien van stucwerk
Plafondafwerking:Zachtboard

Eetkamer
Aan de voorzijde van de woning is de eetkamer gelegen. Deze kamer is voorzien van een grote vaste kast. Ook vanuit deze kamer is er zicht over het riviertje 'De Graafstroom'.
Maatvoering:Circa 3.90 x 2.53m
Vloerafwerking:Tapijt
Wandafwerking:Behang
Plafondafwerking:Balkenplafond met gips

Badkamer
Vanuit de keuken is de badkamer te bereiken. De ruimte is voorzien van een separate toiletruimte, een douchegelegenheid en een wastafel. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur. Vanuit de badkamer is er middels een vaste trap toegang tot de verdieping.
Maatvoering:Circa 3.90 x 2.17m
Vloerafwerking:Novilon
Wandafwerking:Deels betegeling en deels stucwerk
Plafondafwerking:Hardboard

EERSTE VERDIEPING
Overloop
Royale overloop voorzien van een dakkapel, veel bergruimte en toegang tot de slaapvertrekken.

Slaapkamer I
Royale (ouder)slaapkamer voorzien van een grote inloopkast.
Maatvoering:Circa 4.74 x 4.20m
Vloerafwerking:Tapijt
Wandafwerking:Sauswerk
Plafondafwerking:Hardboard

Slaapkamer II
Deze ruimte is momenteel in gebruik als werkkamer maar kan ook prima dienen als slaapkamer.
Maatvoering:Circa 3.45 x 2.70m
Vloerafwerking:Tapijt
Wandafwerking:Behang
Plafondafwerking:Zachtboard

RONDOM DE WONING
Rondom de woning ligt een heerlijke, vogelrijke tuin van circa 190 m² waarin u onbeperkt kunt genieten van de rust en de vrijheid van de omgeving. De tuin is rondom de woning gelegen en beschikt onder andere over een groot terras op het zuiden en een mooie biologische vijver. Op een zomerse dag scheren de zwaluwen rond het huis en 's avonds de vleermuizen. Daarnaast is er een royale, vrijstaande stenen schuur aanwezig van ruim 23m².

Interesse? Neem contact met ons op

 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen