Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Burgemeester de Grauwstraat 36
BAARLE-NASSAU

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

NU ZEER SCHERP GEPRIJSD deze knusse twee onder een kapwoning met drie slaapkamers en zeer riante achtertuin op het oosten. Gelegen op een ideale locatie op loopafstand van het bruisende winkelhart van Baarle Nassau. Bent u op zoek naar een leuke half vrijstaande woning waar u heerlijk kunt genieten van rust en ruimte in uw eigen tuin? Dan is dit uw kans!! Wij laten u graag de mogelijkheden voor dit object zien... Bel snel voor een afspraak Janssens Vastgoed 0161-413.666

Indeling :Begane grond:Entree via hal waarin meterkast, vaste trap naar de eerste verdieping, trapkast en een toiletruimte en toegang tot de woonkamer en keuken. De doorzon woonkamer is voorzien van een tegelvloer en heeft door de vele raampartijen een zeer prettige lichtinval. Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot de keuken en de tuin. De keuken is voorzien van een keukenblok in rechte opstelling maar biedt door zijn ruimte vele mogelijkheden bij vernieuwing.

Eerste verdieping:Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers, en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Verwarming: Verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming Maar in de woonkamer is tevens een rookkanaal aanwezig.

Warmwatervoorziening: Warmwatervoorziening door middel van c.v.-combiketel.

Tuin:
Ruime achtertuin welke is gelegen op het oosten en voorzien is van bestrating en gazon.

Bijzonderheden:
- Ideaal gelegen ten opzichte van het centrum
- Riante achtertuin
- Per direct beschikbaar

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen