Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Liniestraat 131
BREDA

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Riante hoekwoning met een karakteristieke uitstraling gelegen op korte afstand van het centrum van Breda. De woning welke nog diverse authentieke elementen bevat is onlangs gemoderniseerd en instapklaar te noemen. Dus ben je op zoek naar een woning met uitstraling en ruimte? Dan nodigen wij je graag uit een kijkje te komen nemen! Nog in het bezit van een eigen woning? Geen probleem Janssens Vastgoed biedt u de mogelijkheid uw woning in te ruilen.... Bel snel voor een afspraak 0161-413.666

Begane grond; entree met toegang tot de kelder, woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. De doorzon woonkamer bevat nog authentieke elementen zoals de en-suite deuren. De woonkamer is voorzien van een licht eiken white-wash laminaatvloer en biedt toegang tot de half open keuken en de tuin. De keuken is voorzien van een keukenblok in rechte opstelling aan weerszijde van de keuken. In de hal achter de keuken vindt u het toilet.

1ste verdieping; Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamer met inbouwkasten welke voorzien zijn van de originele paneeldeuren en de badkamer. De badkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot het dakterras. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.welke eventueel naar eigen inzicht is te moderniseren. De slaapkamers zijn voorzien van antraciet tapijt.

2de verdieping; Op deze verdieping welke met een vaste trap is te bereiken bevindt zich de derde slaapkamer welke eveneens is voorzien van tapijt. Op de voorzolder vindt u de opstelling van de CV installatie.

Tuin; Zowel de voor als achtertuin is gedeeltelijk bestraat en heeft diverse borders met beplanting. In de achtertuin is tevens de vrijstaande stenen berging te vinden.

Bijzonderheden;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen
- Instapklaar

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen