Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Van Sonstraat 4
TILBURG

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Sfeervolle, volledig gerenoveerde starterswoning (inhoud 245 m³) gelegen nabij het centrum in de woonwijk St. Anna. De woning beschikt onder andere over een ruime woonkamer, nieuwe open keuken inclusief luxe inbouwapparatuur, vernieuwde badkamer op de 1e verdieping, 2 slaapkamers op de 1e verdieping en een moderne open vide/zolder verdieping voor meerdere doeleinden geschikt. De 1e en 2e verdieping zijn extra breed over de volledige diepte van de woning omdat de ruimte boven de poort aan deze verdiepingen is toegevoegd. Het perceeloppervlakte waar deze woning op staat bedraagt 128m². Interesse? Bel snel voor bezichtiging 0161-413.666

Begane grond

Entreehal met meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar) en volledig vernieuwde toiletruimte met hangtoilet met een zelfde afwerking als de badkamer. Sfeervolle woonkamer met een open keuken en een open naar de eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van een keurige laminaatvloer, houten kozijnen met dubbele beglazing en gladde stukwerk wand- en plafondafwerking. Volledig nieuwe keuken uitgevoerd in lichte moderne kleurstelling en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, RVS-afzuigkap, koelkast, vaatwasmachine en combimagnetron. Vanuit te woonkamer/keuken is er toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping

Op deze verdieping bevindt zich de ruime overloop, badkamer, twee slaapkamers, vaste trapopgang naar de 2e verdieping/vide en de wasruimte/cv-ruimte. De ouderslaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel, de tweede slaapkamers is gelegen aan de achterzijde van de woning. De open 2e vide verdieping en de 4 dakramen geplaatst aan de achterzijde geven deze verdieping een moderne uitstraling en veel lichtinval. De badkamer is voorzien van ruime inloopdouche, wastafel, wand en tegelwerk in moderne, neutrale kleurstelling. De gehele verdieping beschikt over dezelfde vloer-, wand- en plafondafwerking als de begane grond.

Tweede vide verdieping

Middels vaste trap vanaf de overloop op de 1e verdieping is deze verdieping te bereiken. Deze is te gebruiken voor diverse doeleinden. Te denken valt aan logeerkamer, werkkamer, bioscoopkamer of relaxruimte. De gehele verdieping beschikt over dezelfde vloer-, wand- en plafondafwerking als de begane grond en de eerste verdieping.

Tuin

De achtertuin is gesitueerd op het oosten. De tuin is geheel voorzien van een berging en achterom. De achterom loopt middels een overbouwde poort langs de woning.

Locatie

De Van Sonstraat is een rustige éénrichtingstraat gelegen in de wijk St. Anna, op korte loopafstand van het centrum van Tilburg. Met de Korvelseweg als zijstraat zijn winkelgelegenheden, scholen, de openbare bibliotheek alsmede het Schouwburg theater en de gezellige uitgaansgelegenheden binnen afzienbare tijd te bereiken. Via de Ringbaan West bevindt u zich binnen enkele minuten op de snelweg richting Eindhoven of Breda, of de dorpen rondom Tilburg. De wijk St. Anna kenmerkt zich door de vele vooroorlogse woningen, alsmede de vele verschillende typen woningen die er gebouwd zijn.

INRUIL EIGEN WONING In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning. JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst!

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen