Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verhuurd

Trouwlaan 205
TILBURG

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Op aantrekkelijke groene woonlocatie nabij centrum gelegen goed afgewerkt twee-kamer appartement met balkon op de eerste verdieping met berging in het souterrain en gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond. De appartementswoning is aan de voorzijde voorzien van kunststofkozijnen (draai/kiep) met dubbele beglazing en uitzicht over een groenplantsoen. Het keukenraam aan de achterzijde is voorzien van dubbele beglazing (HR++) en heeft een rolluik.

Omgeving
Het betreft hier de woonwijk Oerle gunstig gesitueerd t.a.v. sportfaciliteiten waaronder zwembad en ijsbaan, bioscoop, scholen, gebied Stappegoor, wijk Korvel met het genot van de vele winkelfaciliteiten en direct toegankelijke uitvalswegen. Het winkelrijke stadshart van Tilburg met de vele uitgaansmogelijkheden is op loopafstand te bereiken. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig, ook handig als je visite krijgt.

Object gegevens
-Bouwjaar: 1964
-Inhoud: 109 m3
-Gebruiksoppervlakte wonen: 40 m2
-Gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte: 2 m2 (balkon)
-Gebruiksoppervlakte externe bergruimte: 1 m2 (inpandige berging)
-Bijdrage VvE: € 118,22 per maand (incl. voorschot stook)

Indeling woning

Begane grond
In het midden van het gebouw is een doorgang naar de achterzijde van het complex. In deze doorgang treft aan de rechterzijde de brievenbussen, het bellentableau en de toegang tot de centrale entree bestaande uit trappenhuis met liftinstallatie en toegang tot het souterrain met eigen berging. Achter het complex aan de linkerzijde is de gemeenschappelijke fietsenberging gesitueerd.

Eerste verdieping
Bovengekomen bereik je de galerij waarbij je linksaf dient te slaan om uiteindelijk het appartement te bereiken. De woning is aan de galerijzijde voorzien van zonnig balkon op het westen waar je met wat groenvoorziening een gezellige zitplek kunt creëren en waar het in de zomermaanden heerlijk toeven is. Entree/hal met laminaatvloer, lichte wand- en plafondafwerking, vernieuwde meterkast. Betegelde badkamer met donkergrijze tegelvloer, lichte wandbetegeling, toilet, douchecabine, fonteintje, planchet met spiegel, zeepdispenser, chromen accessoires en elektrisch verwarmingselement. De sfeervolle woonkamer geniet veel daglichttoetreding en is afgewerkt met fraaie laminaatvloer en lichte wand- en plafondafwerking. Via een toog kom je in de fraai afgewerkte half-open keuken met tegelvloer, gestuukt plafond met inbouwspots en daglichttoetreding middels keukenraam tevens v.v. rolluik. De keuken heeft een provisiekast en is voorzien van nieuwe hoogglans witte inrichting met laden, onder- en bovenkastjes, chique houtlook aanrechtblad voorzien van spoelbak met mengkraan, gaskookplaat (4-pits), en elektrische oven. Vanuit de keuken verkrijg je toegang tot een bergruimte met tegelvloer die dienst doet als bijkeuken met aansluiting voor de natapparatuur en de opstelling voor de elektrische 80 liter leaseboiler (Daalderop: 2013). In de bijkeuken staat ook de koel- vriescombinatie. De net afgewerkte slaapkamer met vaste inbouwkast is aan de voorzijde gelegen met uitzicht over groenplantsoen en is voorzien van laminaatvloer en lichte wand- en plafonafwerking.

Algemeen
-Instapklare appartementswoning
-Ideale starterswoning
-Uitzicht over een groenplantsoen
-Voorzien van dubbele beglazing, grotendeels kunststof kozijnen (draai/kiep)
-Balkon op het zonnige westen
-Keukenraam HR++ glas
-Keuken vernieuwd met fraaie inrichting voorzien van inbouwapparatuur (okt 2015)
-Keuken v.v. nieuwe tegelvloer, wanden en plafond gestukt en v.v. inbouwspots
-Berging/bijkeuken voorzien van nieuwe tegelvloer (okt 2015)

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen