Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Zeislaan 59
OOSTERHOUT

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Deze woning wordt aangeboden met een VANAFPRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf € 219.000,= k.k. De oorspronkelijke vraagprijs was € 239.000,= k.k. Op een prachtige locatie, aan het water gelegen, luxe penthouse voorzien van een riante living van maar liefst 42m2 (excl. keuken) en een eigen inpandige garage! Dit ruime appartement is gelegen op de 5e verdieping met de twee slaapkamers en de badkamer op de 6e verdieping. Het vierkante terras heeft een geweldig uitzicht over de sluis en het Wilhelminakanaal. Kortom; een bijzondere en luxe manier van wonen. Het complex is optimaal geïsoleerd en volledig voorzien van dubbele beglazing. Het appartement is gelegen in het kindvriendelijke en groene woonwijk Vrachelen I. Op loopafstand van het bosgebied vrachelse heide. Bouwjaar 1995, woonoppervlakte 125m², servicekosten € 198,50 per maand.

indeling

Begane grond:Hoofdentree van het appartementencomplex met het belplateau met videofooninstallatie, de brievenbussen, toegang tot de lift en het trappenhuis. Inpandig bereikbare garage behorende tot het penthouse. De garage heeft tevens een elektrische deur waarbij u naast het appartementencomplex uitkomt. Gezien het formaat van de garage heeft u meer dan voldoende ruimte om tevens uw fietsen te plaatsen. Voor de bezoekers is er voor het complex voldoende parkeergelegenheid.

5e en 6e verdieping - penthouse:

Gemeenschappelijke hal met toegang tot twee penthouses. Entree met toegang tot de hal. Op de vloer ligt modern tapijt en de wanden zijn voorzien van spuitwerk. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime inpandige berging met aansluitpunt voor was- en droogmachine en een diepe trapkast. De verzorgde toiletruimte is uitgerust met een fontein. Tevens treft u in de hal de meterkast en de trapopgang naar de slaapverdieping aan.

Vanuit de hal bereikt u de zeer riante living. Deze living heeft een afmeting van ca. 6.30 x 7.15 meter. De grote raampartijen zorgen niet alleen voor veel lichtinval maar bieden ook een fantastisch uitzicht op de sluis en het Wilhelminakanaal. De living leent zich perfect voor het creëren van diverse leefhoeken. Op de vloer ligt tapijt en de wanden zijn voorzien van spuitwerk. Middels een schuifpui heeft u toegang tot het riante terras.

Vierkant dakterras met een afmeting ca. 14m2. Dit zonnige terras is gelegen op het zuidoosten en heeft een geweldig uitzicht over het Wilhelminakanaal

Half open keuken aan de voorzijde van het appartement met uitzicht over de wijk Vrachelen I. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse onder- en bovenkasten. Als apparatuur is aanwezig; inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine(2008 gereviseerd), RVS combimagnetron (2008), koelkast en vriezer.

Middels de vaste trap in de hal bereikt u de tweede woonlaag van het penthouse (6e verdieping van het complex)

Ruime overloop met toegang tot de slaapkamer en de badkamer. Op de vloer ligt tapijt en de wanden zijn voorzien van spuitwerk.

2 Slaapkamers, te weten:

- Tweepersoons slaapkamer met een afmeting van ca 3.50 x 3.50 meter. Door de schuine kanten en het dakraam geeft deze kamer een bijzondere indruk. Op de vloer ligt tapijt en de wanden zijn voorzien van spuitwerk.
- Ruime tweepersoons slaapkamer met een afmeting van 2.70 x 5.30. Op dit moment is er een opening gemaakt tussen de beide slaapkamers en is de helft van deze slaapkamer ingericht als walk-in-closet. Op zeer eenvoudige wijze zijn hier echter weer twee kamers van te maken

Geheel betegelde badkamer in een neutrale kleurstelling. Deze badkamer is uitgerust met luxe sanitair, voorzien van een ligbad met separate douche, vaste wastafelmeubel en design radiator.

Bijzonderheden:

- Luxueus penthouse met uitzicht over het Wilhelminakanaal.
- Eigen garage op de begane grond v.v. elektrische deur.
- Het appartement is voorzien van horren en een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- Terras van ruim 12m².
- Het appartement beschikt over een video-intercominstallatie.
- Servicekosten bedragen € 198,50 per maand.
- Energielabel klasse B.
- Uw bezichtiging zeer zeker waard!

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen