Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Gemullehoekenweg 53
OISTERWIJK

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Schitterende instapklare twee onder een kap woning op een gewilde locatie op loopafstand van de Lind in Oisterwijk. Welke bekend staat om de gezellige winkels, restaurants en bars. De woning is aan de achterzijde grenzend aan de voorste stroom en aan de voorzijde aan de doorgaande weg. Kortom bent u op zoek naar en schitterende half vrijstaande woning op een top locatie? Dan laten wij u hier graag een kijkje nemen.... Zaterdag 1 februari staat de deur voor u open van 14.00 tot 16.00 uur en kunt u gewoon binnen lopen zonder afspraak! Kunt u niet meer wachten maak dan snel een afspraak 0161- 413 666

Indeling:
Begane grond;
Vestibule met meterkast, hal met trapopgang, toiletruimte met fontein.

Woonkamer; Ruime doorzon woonkamer welke aan de achterzijde van de woning is uitgebouwd. De woonkamer is voorzien van een hoogpolig tapijt.
Keuken; gezellige woonkeuken met keuken met hoekkeuken in lichte opstelling en voorzien van de diverse apparatuur waaronder een gaskookplaat, oven, koelkast en toegang tot de kelderruimte en de praktijk / eetkamer.

Praktijk / eetkamer; Mooie afwerkte ruimte die eventueel vanaf de voorzijde van de woning te betreden is, wat het ideaal maakt voor een beroep of kantoor aan huis. Vanuit hier heeft u ook toegang tot de tuin.

Eerste etage; Op de eerste verdieping treffen we 2 slaapkamers ( voorheen 3 slaapkamers) welke voorzien zijn van vaste kasten. \een van de slaapkamers heeft toegang tot het balkon vanwaar men uitkijkt over de voorste stroom. De sfeervolle badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel welke perfect aansluiten bij de stijl van het huis.

Op de tweede verdieping treffen we uit getimmerde slaapkamer en voor zolderruimte met dakraam aan. Voorts staat hier de opstelling van de cv-ketel (2009).

Buitenruimte; de keurig aangelegde tuin is gelegen zuid-oosten en voorzien van een hekwerk.

VOORDELEN VAN DEZE WONING
Deze woning gelegen ideale locatie en instapklaar te noemen, De kozijnen staan allemaal netjes in de verf zowel binnen als buiten. En bezit de woning nog veel authentieke elementen waardoor u zich gelijk thuis zult voelen.

INRUIL EIGEN WONING
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen