Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
 

Looiersweg 21
DOESBURG

€ 238.500,- K.K.

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Een buitenkansje te koop, een goed onderhouden 2/1 kap woning met aangebouwde garage en eigen oprit. Deze verzorgde woning is voorzien van een lichte woonkamer, open keuken, overkapping aan de achtergevel, 3 slaapkamers, badkamer en garage. Heerlijk wonen net buiten het stadscentrum van Doesburg op loopafstand van de Aldi supermarkt, vestingwallen, openbaar vervoer en veel openbaar groen en water. Wonen is nog nooit zo leuk geweest!

Begane grond:
Via de entree komen we in de hal, die toegang biedt tot de garderobe, bergruimte met aansluiting voor de wasmachine, kelderkast, het toilet met fonteintje, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De lichte woonkamer met een schouw is voorzien van een houten vloer, rolluiken aan de voorzijde en een deur naar de zonnige tuin. Een mogelijkheid voor het realiseren van een open haard is aanwezig. De open keuken beschikt over een keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur o.a.: een 4 pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combi oven/magnetron en een vaatwasser. Via de keuken kunnen we direct doorlopen naar de gezellige overkapping in de achtertuin, later daarover meer. Kortom de begane grond betreft een comfortabele en verzorgde woonruimte met veel licht en de nodige privacy.

1e verdieping:
Met de trap vanuit de hal bereiken we de overloop van de eerste verdieping. Via de overloop hebben we toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de zolder. Alle ramen van de slaapkamers beschikken over rolluiken. Zowel de slaapkamer aan de voor- als aan de achterzijde beschikken over een inbouwkast. De eenvoudig uitgevoerde badkamer is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een ligbad, een separate douche en een wastafel.

2e verdieping:
Via de vlizotrap bereiken we de zolder. Deze ruimte is zeer geschikt om spullen te bergen. Op deze verdieping is de CV ketel van het merk Intergas HRE geplaatst.

Buitenruimte:
Ervaar de rust en privacy in deze verrassende groene en omheinde tuin. Over de gehele breedte van de woning is een overkapping gerealiseerd, een sfeervolle ruimte waar je heerlijk kunt chillen en genieten van de zon. De achtertuin is tevens voorzien van een vrijstaande stenen berging voor stalling van de fietsen en het tuingereedschap. Nooit geen parkeerproblemen voor de aankomende eigenaar! De aangebouwde garage met vliering is voorzien van elektra en verwarming en biedt je de ruimte om een auto te plaatsen. Tevens is er een brede oprit voor de garage waar nog mogelijkheid is voor het parkeren van een 2e auto op je eigen terrein.

Bijzonderheden:
- Keurig verzorgde 2/1 kap woning.
- Rustig gelegen, aan het begin van de vestingwerken, openbaar groen en diverse voorzieningen.
- Aangebouwde garage met vliering.
- Achtertuin met overkapping en veel privacy.
- Oprit op eigen terrein.
- Vrijstaande stenen berging.
- Supermarkt Aldi en historisch centrum op loopafstand.
- C.V. bouwjaar 2021.
- Volledig voorzien van dubbelglas.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen