Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht onder voorbehoud

Van Dishoeckstraat 45-47
VLISSINGEN

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

Deze woning laat zich kenmerken door een prima locatie, groot woonoppervlak met maar liefst 4 zeer ruime slaapkamers en geheel kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De woning is gesitueerd op ongeveer 5 minuten fietsen van de schitterende boulevard en het gezellige centrum van Vlissingen. Tevens vindt u een supermarkt en basisschool op nog geen 5 minuten fietsen.

Indeling begane grond:
Voorkamer, gang, toilet en doorgang naar de woonkamer en keuken. De nette keuken is eenvoudig en voorzien van een mooie schuifpui. Naast de keuken is de berging gesitueerd met witgoedaansluitingen. De voorkamer is nu een open ruimte. deze is echter gemakkelijk dicht te maken met een tussenwand. Zo is deze kamer goed in te delen als ruime slaapkamer bijvoorbeeld.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met toegang naar twee zeer ruime kamers en de ruime badkamer. De badkamer is voorzien van wastafel, toilet, bad en douche.

Indeling tweede verdieping:
Overloop met toegang naar weer twee ruime kamers en een aparte ruimte waar de geiser aangesloten is.

Zoals de foto's al onthullen is de woning toe aan een goede renovatie. Echter is de woning al wel voorzien van geheel dubbele beglazing met kunststof kozijnen. Deze woning is zeer ruim en biedt verschillende mogelijkheden. Na renovatie heeft u een schitterend pand op een uitstekende locatie met tuin op het noordoosten.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen