Maak uw keuze

Bel mij terug

Menu
 

Janssens Vastgoed scoort een 4.9 uit 10
op basis van 84 beoordelingen

  Volg ons
Verkocht

Tacituslaan 29
EINDHOVEN

 

Interesse? Neem contact op

De woning in beeld

Omschrijving

UNIEKE KANS! Ruime uitgebouwde nette tussenwoning met vrijstaande stenen berging gelegen in een rustige, jonge en kindervriendelijke wijk " Prinsejagt" te Eindhoven. De woning ligt op loopafstand van basisscholen, sportaccommodaties, het Ottenbad en winkelcentrum Woensel. Tevens ligt de woning gunstig ten opzichte van een oprit van de A50 en A2 en A67. Bent u op zoek naar een riante woning? Dan is dit uw kans... Wij laten u graag zien wat deze woning te bieden heeft! Bel voor een afspraak 0161-413.666. Nog in het bezit van een eigen woning? Geen probleem! Janssens Vastgoed maakt het mogelijk, indien van toepassing, dat u een verkoop garantie ontvangt van uw eigen woning of appartement bij de aankoop van dit fraaie object.

----INDELIING-----
Begane grond: Entree met meterkast en toilet en kelder en trapopgang naar eerste verdieping, hal met tegelvloer en royale uitgebouwde woonkamer met tegelvloer, haard in schouw met veel lichtinval door de grote raampartijen. De woning is voorzien van een open keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur, gaskookplaat, koelkast, oven, afzuigkap en vaatwasser. De gehele begane grondvloer is uitgevoerd in een tegelvloer in bruine kleurstelling.

Eerste etage: Overloop, 2 slaapkamers, twee ruime slaapkamers van elk 14m2 en ruime badkamer 9 m2 met moderne inrichting voorzien van douche met
thermostaatkraan, whirlpool ligbad en een vaste wastafel. De toilet is separaat. De gehele 1e verdiepingsvloer is voorzien van laminaat.

Tweede etage: De 2e verdieping. bereikbaar met een vaste trap is opgedeeld in 2 aparte ruimtes een met opstelling CV Ketel. Voorzolder met bergruimte, dakkapel met dubbel glas, grote 3e slaapkamer met dakkapel.

Opmerkingen / aanvullingen:
Fraai aangelegde voor- en achtertuin. De achtertuin is op het noordwesten gelegen en is voorzien van sierbestrating, vrijstaande stenen berging en een vrije achterom.

-----BIJZONDERHEDEN-----
- Aanvaarding in overleg
- Kindvriendelijke omgeving
- Nabij uitvalswegen
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas

-----INRUIL EIGEN WONING-----
In geval u een eigen woning bezit, die u wenst te verkopen voor de aankoop van dit unieke object, dan zijn wij graag bereid u een bod te doen op uw woning.
JANSSENS Vastgoed is vele jaren actief in de directe aan- en verkoop van particuliere woningen en is ook u graag van dienst.

Interesse? Neem contact met ons op


 

Uw huis ook direct verkopen?

Woning aanmelden

Delen